Dr Borislav Burić — Specijalistička stomatološka ordinacija Novi Sad

Savremeno opremljena ordinacija u kojoj se još od 1988 godine neguje sveobuhvatan pristup oralnom zdravlju. U saradnji sa  stručnjacima iz oblasti ortodoncije i oralne hirurgije omogući ćemo vam sve stomatološke usluge na jednom mestu. Primenjujemo nove generacije materijala i savremene metode lečenja, kako bismo našim pacijentima obezbedili  nivo usluge prema evropskim standardima. Trudimo se da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetnije stomatološke uslugu. U našoj stomatološkoj ordinaciji bićete dočekani sa osmehom i pažnjom iskusnih i posvećenih stručnjaka.

 

 

Dr Borislav Burić je diplomirao 1975.godine na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu. Iste godine počinje sa radom u Domu Zdravlja Novi Sad. 1988.godine postaje specijalista iz oblasti bolesti usta i zuba, da bi godinu dana kasnije osnovao privatnu specijalističku stomatološku ordinaciju u kojoj i danas uspešno radi. Član je Srpskog lekarskog društva. U svakodnevnom radu se bavi bolestima mekih tkiva, stomatološkom protetikom i kompozitnim restauracijama. U slobodno vreme vozi kanu i planinari.

 

 

 

 

Dr Tina Burić Kasa je rodjena 1979.godine u Novom Sadu. Medicinski fakultet odsek stomatologija završila je 2006.godine, a godinu dana kasnije, nakon položenog stručnog ispita postaje deo tima u ordinaciji dr Burić. U toku fakulteta učestvuje u programu edukacije dece o značaju oralnog zdravlja u toku „Dečje nedelje”. Od aprila 2012.god do januara 2014.god ine uredjuje stranicu u časopisu „Top zdravlje ” odgovarajući na pitanja iz obalasti stomatologije. Povremeno piše i za časopis ” Žena i zdravlje”. U kliničkoj praksi se bavi kompozitnim restauracijama, lečenjem zuba ( endodncijom) i preventivnom i dečjom stomatologijom. Takodje, praktikuje izbeljivanje zuba različitim proverenim metodama.  Član je Srpskog lekarskog društva i Društva lekara Vojvodine. U slobodno vreme voli da putuje i vežba pilates.

 

 

 

 

Dr-DajanaDoktorka Dajana Vuleković je rodjena 1978.godine u Mostaru. 2005.godine je završila Medicinski fakultet, odsek stomatologija u Novom Sadu. Nakon odradjenog staža i položenog stručnog ispita, počinje sa radom u privatnoj stomatološkoj ordinaciji ‘Family dental system’, sve do 2014.godine. Iste godine postaje deo tima u ordinacji doktora Burića. U svakodnevnoj praksi radi sa najmladjim pacijentima, bavi se restauracijom zuba, lečenjem i protetskim nadoknadama. Član je Stomatološke komore Srbije. Redovno unapredjuje svoje znanje na predavanjima i kursevima u zemlji i inostranstvu. Voli da pliva i voli bicikl sa decom i prijateljima. Svojom komunikativnošću i pozitivnom energiom doprinosi opuštenoj atmosferi u ordinaciji.

 

 

 

 

Stomatološka sestra Smilja Juhas je završila Medicinsku školu u Novom Sadu. Od 1978.godine uspešno asistira velikom broju stomatologa u okviru Domu Zdravlja Novi Sad. 2003.godine se pridružuje timu ordinacije Dr Burić gde i danas ima zapaženu ulogu. Član je Društva medicinskih sestara i tehničara Vojvodine. Slobodno vreme najradije provodi u prirodi u društvu familije i prijatelja.

 

 

 

 

 

 

dacaDanijela Plavišić je diplomirala u srednjoj medicinskoj školi „7. april” u Novom Sadu 1997.godine. Nakon toga upisuje Višu medicinsku školu u Zemunu. Kao stomaloška sestra je radila u specijalističkoj ordinaciji „Ortis”, u stomatološkoj ordinaciji „Marta Hess” i u Domu zdravlja „Veljko Vlahović” u Vrbasu. Od januara 2015.godine je zaposlena u stomatološkoj ordinaciji doktora Burića. Član je Društva medicinskih sestara i tehničara Vojvodine. Voli da pešači, trči i provodi vreme sa prijateljima.

 

 

 

 

Od 2013. Dr Borislav Burić godine Specijalistička stomatološka ordinacija  Novi Sad je član mreže pružalaca usluga dobrovoljno zdravstvenog osiguranja Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd . Od 2015 godine naša ordinacija je postala partner i UNIQA osiguranju.

Za više informacija raspitajte se u našoj ordinaciji.