Dr Borislav Burić — Specijalistička stomatološka ordinacija Novi Sad

Savremeno opremljena ordinacija u kojoj se još od 1988 godine neguje sveobuhvatan pristup oralnom zdravlju. U saradnji sa  stručnjacima iz oblasti ortodoncije i oralne hirurgije omogući ćemo vam sve stomatološke usluge na jednom mestu. Primenjujemo nove generacije materijala i savremene metode lečenja, kako bismo našim pacijentima obezbedili  nivo usluge prema evropskim standardima. Trudimo se da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetnije stomatološke uslugu. U našoj stomatološkoj ordinaciji bićete dočekani sa osmehom i pažnjom iskusnih i posvećenih stručnjaka.

 

 

Specijalista bolesti usta i zuba

Dr Borislav Burić je diplomirao 1975.godine na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu. Iste godine počinje sa radom u Domu Zdravlja Novi Sad. 1988.godine postaje specijalista iz oblasti bolesti usta i zuba, da bi godinu dana kasnije osnovao privatnu specijalističku stomatološku ordinaciju u kojoj i danas uspešno radi. Član je Srpskog lekarskog društva. U svakodnevnom radu se bavi bolestima mekih tkiva, stomatološkom protetikom i kompozitnim restauracijama. U slobodno vreme vozi kanu i planinari.

 

 

 

 

 

Specijalista ortopedije vilica

Dr Tina Burić Kasa je rođena u Novom Sadu. Medicinski fakultet odsek stomatologija završila je 2006. godine, a godinu dana kasnije postaje deo tima u ordinaciji dr Burić. U toku fakulteta učestvuje u programu edukacije o značaju oralnog zdravlja u toku „Dečje nedelje”. Od 2012. do 2014. godine uređuje stranicu u časopisu „Top zdravlje” odgovarajući na pitanja iz obalasti stomatologije. Povremeno piše i za časopis ” Žena i zdravlje”. Specijalizira ortopediju vilica 2022. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. U toku specijalizacije stiče dodatna znanja iz oblasti ortodoncije u zemlji i inostranstvu. U kliničkoj praksi se bavi prvenstveno terapijom ortodontskih nepravilnosti, a pored toga i izradom kompozitnih restauracija, lečenjem zuba,  preventivnom i dečjom stomatologijom. Takodje, praktikuje izbeljivanje zuba različitim proverenim metodama. Član je Srpskog lekarskog društva i Društva lekara Vojvodine i Ortodotskog udruženja Srbije. Voli da putuje i vežba jogu.

 

 

 

 

Dr-Dajana
Doktor stomatologije

Dr Dajana Vuleković je rodjena 1978.godine u Mostaru. 2005.godine je završila Medicinski fakultet, odsek stomatologija u Novom Sadu. Nakon odradjenog staža i položenog stručnog ispita, počinje sa radom u privatnoj stomatološkoj ordinaciji ‘Family dental system’, sve do 2014.godine. Iste godine postaje deo tima u ordinacji doktora Burića. U svakodnevnoj praksi radi sa najmladjim pacijentima, bavi se restauracijom zuba, lečenjem i protetskim nadoknadama. Član je Stomatološke komore Srbije. Redovno unapredjuje svoje znanje na predavanjima i kursevima. Voli da pliva i voli bicikl sa decom i prijateljima. Svojom komunikativnošću i pozitivnom energiom doprinosi opuštenoj atmosferi u ordinaciji.

 

 

 

 

 

Stomatološka sestra

Stomatološka sestra Smilja Juhas je završila Medicinsku školu u Novom Sadu. Od 1978.godine uspešno asistira velikom broju stomatologa u okviru Domu Zdravlja Novi Sad. 2003.godine se pridružuje timu ordinacije Dr Burić gde i danas ima zapaženu ulogu. Član je Društva medicinskih sestara i tehničara Vojvodine. Slobodno vreme najradije provodi u prirodi u društvu familije i prijatelja.

 

 

 

 

 

 

daca
Stomatološka sestra

Stomatološka sestra Danijela Plavišić je diplomirala u srednjoj medicinskoj školi „7. april” u Novom Sadu 1997.godine. Nakon toga upisuje Višu medicinsku školu u Zemunu. Kao stomaloška sestra je radila u specijalističkoj ordinaciji „Ortis”, u stomatološkoj ordinaciji „Marta Hess” i u Domu zdravlja „Veljko Vlahović” u Vrbasu. Od januara 2015.godine je zaposlena u stomatološkoj ordinaciji doktora Burića. Član je Društva medicinskih sestara i tehničara Vojvodine. Voli da pešači, trči i provodi vreme sa prijateljima.

 

 

 

 

Od 2013. Dr Borislav Burić godine Specijalistička stomatološka ordinacija  Novi Sad je član mreže pružalaca usluga dobrovoljno zdravstvenog osiguranja Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd . Od 2015 godine naša ordinacija je postala partner i UNIQA osiguranju.

Za više informacija raspitajte se u našoj ordinaciji.